Een goed geregelde uitvaart in Breda
Bel vrijblijvend: 076 - 790 13 05

Uitvaartverzorging in Breda

Hulp na overlijden

Uitvaartverzorging Breda helpt u en uw naasten bij alle zaken die komen kijken bij een overlijden. De overledene had naar alle waarschijnlijkheid bepaalde wensen omtrent zijn of haar uitvaart. Wij helpen u deze wensen op een stijlvolle manier te realiseren, zodat het laatste afscheid eveneens troostend is voor alle nabestaanden. U kunt uitvaartverzorging in Breda met een gerust hart aan ons over laten, zodat u en uw naasten tijd hebben om stil te staan bij het verlies van uw dierbare.

De juiste uitvaartverzorging

Voor een uitvaart in Breda en omgeving staan wij altijd voor u klaar als houvast in een moeilijke tijd. De sfeer van het afscheid wordt voornamelijk bepaald door de persoonlijke tint die de nabestaanden geven aan de uitvaart. Door middel van een zelf ontworpen rouwkaart of een zelfgemaakt rouwstuk wordt op een persoonlijke, intieme manier stilgestaan bij de overledene. Ook kunnen wij richting geven aan de muziek en de teksten die tijdens de uitvaart ten gehore zullen worden gebracht.

Ook rouwvervoer regelen we voor u. We beschikken in Breda over een breed wagenpark, maar ook wanneer de overledene andere wensen had, zoals bijvoorbeeld een koets met paarden of een motor met zijspan, kunnen wij deze wensen inwilligen. Wij staan u gedurende de hele ceremonie terzijde en evalueren met u na afloop de ervaringen die tijdens het afscheid zijn gedeeld. Tevens helpen wij u met vragen over de laatste rustplaats van uw geliefde. Voor ons is uitvaartverzorging pas ten einde, wanneer u met een tevreden gevoel kunt terugkijken.